Laterna magica*
Kouzelná lampa promítá
na skleněných destičkách
malované obrázky
...A střepy v očích pálí
synapse nervů na skřipci...
Kouzelná lampa promítá
v kaleidoskopu strach
maluje otázky
Prožitek i neklid ve stejném hávu
tiší šepoty kapek diamantů
v kapesníku ukrytých
...z rozpuštěného citu...
A v dlaních se tříští
napadané kapičky
měsíčního svitu
ve vzpomínce
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)