Až všechno sněhem zapadá...
Anotace: ... a rány se zacelí.
Až všechno sněhem zapadá
a nezbude ni citu,
jež upřímnost postrádá
ztracen v neurčitu.
Až všechno sněhem zapadá
a praskat budou ledy
snad i srdce plamenné
omámené jedy
pozná slasti zapomnění
slasti bez bolesti
znenadání když se změní
noční můra v štěstí.
Ať se tedy z nebe spouští
sníh, a vítr vane
vždyť ten, kdo si neodpouští
málokdy zas vstane.
Přečteno 454x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, Emmelia, enigman, Holis, kaktus, Psavec, Isquieasuus
Komentáře (2)
Komentujících (2)