Cigaretová
Čtrnáct minut po půlnoci,
město se topí v tmách,
když Smrtka krade životy
v dechberoucích hrách.
Žhnoucí konec cigarety,
jedno z mnoha prokletí.
V namodralém dýmu zahalena,
než do nekonečna odletí.
Bez plánů na zítřek,
se sněhovými vločkami na kůži.
Půl pravdy mám nad stovkami střech
a půl lží na rozbitých rtech.
Střípky ledu bodají do očí,
vzpomínky jsou už jen ve hvězdách.
Kůže plná tajemství
a v krvi vepsaný plíživý strach.
Tak zapálím si ještě jednu
cigaretu, která mě zabíjí,
než zlomeně klesnu ke dnu
ke ztraceným láskám a nočnímu tichu.
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Samantha Graham, CRASH
Komentáře (2)
Komentujících (2)