nějaké znamení?
schovaný v duši
až po uši
zkouším co se sluší
zkouším co mi sluší
přísluší
někde v koutku
soukromého výsluní
den za dnem zahání
zdání mé
že je mnohé k mání
že včerejšek dnešek dohání
a mnoho z toho zdání
mámí
mámení sladké
mámení teskné
mámení mámení
že by nějaké znamení?
Přečteno 343x
Tipy 14
Poslední tipující: Barčík, Aťan, Holis, Kyška, maliska, protivyl, kaktus
Komentáře (4)
Komentujících (4)