Anotace: Napište mi prosím jak jste pochopili tento ústřižek z knihy, kterou čteme jen jednou...z knihy života.
Jsem ráda, že využíváš anotaci ;-)
Volný verš Ti taky svědčí, je dobrý v tom, že člověk může psát jaksi víc do hloubky a nemusí se tolik soustředit na rým...
Každý má svou bibli života, a občas se mu otevře na nevinných stránkách bělosti, která až řežou do svědomí... jindy zas své stránky slepí se ve vlhku a ne a ne je otevřít... člověk tím čekáním na otevření téměř zmírá bolestí... ale o tom je život, všechno má svůj rub a líc... s láskou však jde člověk stále dál a dál... a o to tady v lidském těle koneckonců jde :-)
08.01.2007 07:42:00 | Levandule
jsem tak rád že nacházím nové autory kteří se dají číst jedním dechem
07.01.2007 21:23:00 | Pavel Kotrba
v zivote se nam neco muze zdat krasne, nevinne, ale nakonec i to muze ublizit...
muze to o lasce, pratelstvi,...
ale je perfektni :))
07.01.2007 15:23:00 | nonick
taky to chápu jako zklamání...snesení se z obláčků opět na zem do reality...která není hezká
07.01.2007 12:22:00 | fuu
Cítím v tom změnu k horšímu (možná k dospělosti) a pak... rezignaci... anebo lásku?
07.01.2007 08:54:00 | Gentleman v rubikové kostce