Gorila
Nebude sekať dobrotu
žiaden z nich
hráč, partičku rozohratú
čo má švih
nezahodí do autu, však?
škoda jej
kauzu "Gorila" trafí šľak
bude hej!
prvý sa spamätá zo šoku
riešenia
ponúkne žralok len žraloku
rozhrešenia
na všetko - niečo za niečo
zhorí sneh
od hanby, že belšie kadečo
je, i hriech
čo volá do nebies
- čušíš už?!
po cucfleku hŕdz na nerez
ostal rúž
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)