Mládí
Jedna, ach - buď má
druhá, och - buď svá
třetí, kéž bys ne-byla
čtvrtá volba padla
zamysli se
proč i tahle květina ti zvadla
Unavená rosa padá z květů dolů
jenže z té povstane zase ta svěží
ohnivé rty na sobě cítíš
i když je mráz a sněží
slyšíš...
to je zvuk pianina a taneční smyslné kroky
zítra měsíční svit nad mešitou nocí bude vlát
proč v sobě pořád máš ty dávné roky
a její rozkvetlé bradavky nedají ti spát
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Anjesis, V.N.Losinský, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)