Zima
Tající slzy sněhu,
padají z okapů,
všímám si jich za běhu,
zimních dnů.
Vedle skic mrazu,
na oknech paneláků,
a pestrých vloček,
rodících se z mraků.
Je to zvláštní zima,
tak obyčejná i jiná,
poblouzněná a zmatená,
hladká a záletná.
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, Bernadette, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)