Noc
Anotace: Jedna taková ne tak černá, jak by se na první pohled mohlo zdát :o)
Noc je tenký okraj spánku
nalej olej do kahánku,
zapal knot a probuď plamen,
jen ať v té tmě nezůstanem.
Noc si černé šaty vzala
černou barvou malovala
černým štětcem svoji duši
- černé plátno dala sušit
A když uschlo -
černé saze
popadaly z něho na zem.
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, jedam, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)