Pochroumaný apetit
Léhká nechuť,
z lidského bytí,
tornádo v hlavě,
je mi k blití.
Žaludek nestrávíl,
lži faleš a aroganci,
necutným jídlem se otrávil,
ani prášky nemají šanci.
Tak tu sedím,
s bradou u kolen,
sám sebe vidím,
snad je to jen sen.
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, Bernadette, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)