Galaktická
Jsi z Marsu a já z Venuše?
Jsme děti? Oba netuše,
Že život nezná retuše?
Jsem z Marsu a ty z Venuše?
Proč vůní čerstvých podušek
Mi sebe vrýváš do duše?
Jsme z Marsu, nebo z Venuše?
Jsem Měsíc s moři od tuše
Svou Zemí věčně rozrušen.
Jsem muž – a ty jsi na muže.
Bohudík, či bohužel?
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)