Obejmout
Klidně po světě si plout
bez příběhu, bez zápletky
kašlat na všechny zmetky
a hodnou duši obejmout.
Nazpět nežádám nic
jen pocit štěstí
ne pokaždé ránu pěstí
a řvát tu z plných plic
Neboj se a O TO víc
pověz, jak cítíš se v objetí
co hlavou ti proletí
jak srdce bije radostí
pak se ticho rozhostí
a ty dostaneš své nic
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
Komentáře (0)