Laserová
Rubíny rozsvítím v očních důlcích
s inteligentním výrazem
samosebou
z okraje řas víček jsa teď v úzcích
červeným paprskem na Zem
v hledí s Tebou
posílám depeši s informací
difúzní odraz ve styku
s hořlavinou
Tvých rtů by vznítil dech v rezonaci
neohlížej se! ve mžiku
mojí vinou
mé vyznání lásky, laserové
nepovedlo se, vždyť citů
trní mohlo
s vysokou koherencí, sériové
propálit Zemi stem břitů
skrz naskrz.. okrouhlou
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)