Popel a prach
Hnilobný strach,
popel a prach.
Těla padlých básníků,
mrtvá jen uvnitř,
na povrch bolavá od smíchu.
Jen zbytečně lhát,
nechci si hrát.
Nejsme snad jediní,
bolest je hřích,
touha i strach.
Popel a prach.
Zrada nás zabíjí
s přesností kata.
Duše má promoklá,
srdce mé z bláta,
prorostlé nicotou.
Soudnost mi vzala,
s polibkem rozkladu.
Smrt .
V popelu strach,
krev, pot a prach.
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Boscai, Samantha Graham, Marco, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)