Řecko
Anotace: No jednoduše, sere mně situace v řecku a situace u nás, teda spíš to co mají oni a to co máme my a peníze do nich vložené
Řecko krachuje,
Eu se strachuje
Řecký lid se bouří,
Evropa se loučí
Řekům to nedá spáti,
Jak se na ně můžeme vykašlati
Evropa se nenechá stáhnout dolů,
Řecko už nelze vytáhnout vzhůru
Řecko hlásí krach,
Na cestě se víří prach
Athény jsou Ruské,
Kréta zase španělská
Eu nejeví zájem,
S Řeckem je definitivně Ámen
Amerika posbírá zbytky,
A nechá pouze drobky
To nám zbylo z Řecka,
Jako dudlík malého děcka
Komentáře (0)