Krajino naděje
Bojuj vítězně s nadvládou beznaděje,
vstupuj stále více v pozemské děje.
Cesta za tebou prašná, trnitá - snad nekonečná může vést,
v tvou existenci věřit - však klíčem k mnohému jest.
Bolest, utrpení - měníš v pokorné pochopení,
tíhu myšlenek, svědomí - ve víru polepšení.
Ať záříš dál - krajino naděje,
nedovol nikomu, ničemu - vzdát vše bez boje.
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: anděl s modrými křídly
Komentáře (0)