Nekřič tak!
Je jen jediná jistota...
Pochopíš?
A z prázdnýho nádraží
všechny cesty byly zavátý
tou ledovou břečkou.
Je jen jediná jistota...
Však určitě víš.
*
Snílku, copak neslyšíš?
Příjdu si jak barevná žárovička
na planoucím stromku.
Ty svíčky nebyl nejlepší nápad.
*
Rozbila jsem okno.
No a co?
Že vede do jiných dimenzí?
"Lásko, nekřič tak!"
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, tato22, Boscai, Samantha Graham
Komentáře (0)