Anotace: kamera chválí administraci :D
žít, aby nebyl bůh v otisku sádry, kde nově příchozí
vsune zdi do cihel;
ulice po okraj bohy
co slyší jako modlitbu
co poslouchají z dálky
- roztahujcí se, všeobjímající
sraženinu Nejvyššího, zkřivení
čočky; ohýbá se, aby postavila vůči sobě
:absolutní : spor sám se sebou bylo, aby
Na jedné rovině stroj a nad ním
člověk v též