Jo, prostě to umíš... Myšlenka je jasná, srozumitelná. Pointa tam je, metafory tam jsou, dobře se to čte... Po věcné stráce bych vytknul snad jen tu stavbu básně. Verše s rýmy přeskakují do dalšího řádku, trochu obtížně se v tom orientuje, ale na druhou stranu chápu, proč jsi to tak chtěla.
Trošku už je taky cítit, že s básněmi nemáš moc zkušeností, takže si chvílemi pomáháš nestandartně selským rozumem, ale na druhou stranu, na to, že je to tvoje třetí básnička, tak je na velmi vysoké úrovni. Rozhodně vyšší než je 90% dílek tady.
Prostě piš básničky, nenech si do toho nikým (ani mnou) kecat. Piš je alespoň tak dobře, jako to, co jsi už publikovala. Máš solidní potenciál... Držím palce
11.01.2007 06:43:00 | Daniel S.