Anotace: Čím víc před ním utíkáš, tím rychleji se blíží.
Sbírka: Tíha Lidskosti
Kde cesta se krátí
čeká nás poznání
kdo se šak ztratí
pozná utrpení
bolest je krutá
každý jí pocítí
když srdce puká
a city zabíjí
ta bolest prukdá
co duši rozbijí
a láska pomíjí
s poslední nadějí
na naše spasení
a pouhé tušení
toho co čeká nás
bezcitně láme vaz
a osud se naplní.