the last (poslední)
Anotace: proste poslední básnička kterou jsem napsal
the last
nenacházím východisko této situace,
postrádám děj této okupace.
...chybí mi ta pointa...
myšlenky se mi překrývají,
do hloubi mého srdce,
se tvá slova zarývají.
avšak mám v tom nepořádek,
stále nevím jak mám psát,
nevím sak si to přebrat.
mám v tom zmatek.
píši stále to samé,
to co již všichni známe.
píši imaginární klam,
nejsložitější hlavolam.
jen stále přemýšlím,
jak jej vyřešit.
proto z cesty odcházím.
...když mi to nemůže
nikdo objasnit...
...už navždy...
...už se nevrátím...
...mé vysvobození,
z krásy psaní...
Komentáře (2)
Komentujících (2)