no..opasky neopasky ..všechno se to řítí,nechci říct ani kam,miliardy na těch sedí pár nejbohatších lidí co řídí celej svět a sami sebe nazívají bohy,mají neomezenou moc..těžko je někdo svrhne,řídí růst populace..buď palec nahoru nebo dolů..život je pro ně jako šachovnice..klidně nechají spláchnout polovinu světa pokud jím to zachrání zadky..lidé se bouří na celém světě ale odnáší to jen nevinní civilisti,politika byla a je a bude vždycky svinstvo kde se točí neuvěřitelný prachy ..
22.02.2012 11:39:28 | xoxoxo