Úzkost
V záchvatu úzkosti,
vlastní zbytečnosti,
stojí nad propastí,
lidské marnosti.
Dívá se dolů,
dno nevidíc,
dívá se dolů,
na nic nemyslíc.
Čeká vlídné slovo,
ostrůvek lidskosti,
stojí nad propastí,
sevřen zmateností.
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
Komentáře (0)