bitevní předělávečka
Anotace: převzato od krásné duše
dobrou noc a klidné spaní
po příjemném usínání
v polním lágru síly dosti
vypni hruď a zatni kosti
pro rytíře statečného
pro jeho meč blýskavý
odměna se tajná chystá
jak sladká jen ona ví
otevřou se vrátka tajů
bez vrzání panty zvou
dobré duše laskavostí
nad lesy se obejmou
před bitvou se špatně radí
po bitvě je každý král
nasaď úsměv na zteč troubí
láska je tvůj kapitál
nad bojištěm havran krouží
nepořídí,nastal mír
podali sí páni ruce
černý pták si nese sýr
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, protivyl
Komentáře (0)