rozhovor se přetrhl
a můj rozvrh dnů
se začal kácet
a třísky létaly
horký vzduch
nad silnicí z černého asfaltu
to mi ještě scházelo
ty poetické průlomy
do všedních dnů
horký vzduch se chvěje
a tak trochu si hraje s realitou
sleduji jak odchází
vidím postavu se vzdalující
a trochu pochybuji
že tu kdy vůbec byl