STARÁ PANNA
Anotace: Jen tak.... u piva...
STARÁ PANNA
Podzim líně zhasil svíci
když hospodyně zavře komoru
a přes schodiště vrzající
těžce kráčí nahoru...
Teplo ohně neprohřeje
tu suknici přešívanou
a ona skromně, trochu stranou
mezi vzlyky v okenici
pozoruje šiky listí
jenž se postavily před vichřici
jako boží bojovníci...
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Linzerka
Komentáře (0)