Anotace: první pro dráčka a snad, možná, jich bude i víc časem.. Je to jen taková rozjezdová, hlavně kvůli příběhu stvořená.. =)
10. 2. 2012 Zlín 11:56
objevil ses‘ v mém životě znenadání
/byla to náhoda nebo snad osud?/
ale už při prvním zavolání,
dostals‘ mě na zvuk svého hlasu
chtěla jsem tě poznat, vidět se
a po naší první schůzce,
kdy se tvé nenechavé ruce
snažily dostat tam, kam neměly
bála jsme se tvým slovům věřit,
s čímkoliv se ti svěřit
chytla jsem se však do tvých sítí
a ikdyž jsem nechtěla takovou rychlost dění,
propadla jsem tvému vnitřnímu kouzlu
a oddala se dračímu snění
v naději, že se můj život konečně změní,
že prožiju krásné chvíle, co za to budou stát,
že ucítím, jak mě má někdo zase rád