Múza předchází umělce: #01
Dnes kolem půlnoci
v plesovém šatu
pláčou víly z bezmoci
v milostném zkratu.
Chtěl bych je obejmout
chtěl bych se omluvit
v jejich vlasech plout
minulost napravit.
Za úplňku čekají
kdo políbí je potají
kdo pochopí význam gest
vrátí jim ztracenou čest.
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)