Enharmonická
Anotace: Schválně, je tu ještě někdo kdo rozumí řeči mého kmene?:)
V cistruktivním rozpoložení,
eskriminována sama sebou,
rozjímaje nad nedistetickým obrazem své duše,
zrcadlím se ve fistech své dlaně...
Ignoruji esproporce svých myšlenek,
o bezmoci se v cisateru nepíše,
tak přihlížím esperzi svého zoufalství,
a myšlenky na lásku - fistapo téhle doby...
Gispirin šílenství nevyléčí...
Přečteno 442x
Tipy 10
Poslední tipující: A. L. McCawley, Findë, hanele m., Boscai, Linzerka, Holka z davu, La Ragazza con Bandiere Ceche, Yenneä, milk-fed gimp
Komentáře (5)
Komentujících (4)