O zvědavém koťátku
Anotace: pro děti a nejen mé
Povím vám pohádku,
o zvědavém koťátku.
Běhá u nás na dvorku,
říkáme mu Macourku.
Je to malý nezbeda,
chce se podívat do světa.
V plotě díru objevilo,
za humna se vypravilo.
Chvíli na louce skotačí,
pak si zdřímne v bodláčí.
A když se ze sna probudí,
zvědavost ho opustí.
v bříšku divně kručí,
hlad ho už pořádně mučí.
Vzpomnělo si na svou mámu,
zpátku je v tu ránu.
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Radhuza
Komentáře (0)