Svázáni
Anotace: Vymyšleno ráno v návalu myšlenek. Jen tak.
Co dělá víla,
když jí zakážete tančit?
Co dělá jelínek,
když mu zakážete jančit?
Co dělá had,
když nemůže syčet,
a co pes?
Když nesmí vrčet!
Co má dělat sova,
když nesmí houkat?
Co si počne vítr,
když má zákaz foukat?
Co dělat má slavík,
když nesmí zpívat?
A co dělá člověk,
když nemůže snívat..?
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, roztoč_v_mé_hlavě, Linzerka, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)