Dejte mi modrou,
prsím tu vpravo,
ještě víc...
ano, to je ona.
Patří k ní také ta krásná
velká modrá spona?
Vždy jsem chtěl
doma modrou mít
se sponou obrovskou v posteli
probudit se...a začít snít.
Mám ji ve svých rukou,
ale je pozdě...už mě nezachrání.
Jsem zakletý...
hluboko ve stráni.
Vemte si mě krkavci,
nenechejte ze mě nic,
svět nezměním...
Snad pomůžu Vám víc...tím,
že najdou tu mou modrou
s velkou sponou...
schovanou v životě...za oponou.