Mám strach

Mám strach

Anotace: ...

Mám strach někdy, být milovaná tebou.
Mám strach být laskána tvou něhou.
Mám strach někdy, být obelhána tvými slovy.
Mám strach být v lese s hlasem sovy.
Mám strach někdy i z tebe.
Mám strach z léta so zebe.
Mám strach vždycky jít dál.
Mám strach, mám strach a ty ses smál.
Autor Elee, 28.02.2012
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí