Rváči
Drží mě psoviny, drží mě psotník,
včera jsem si vyvrtla kotník.
Jedni pomáhají a druzí škodí,
tak to na světě prostě chodí.
Mám chuť na ruskou zmrzlinu
a vineu, co voní po vínu.
Jdeš Ty a za Tebou se stíny vláčí
a ve Tvých stopách prorok kráčí.
U kasy rovnou řekni: "Stačí!",
vždyť ve vodě se hvězdy zračí,
řev šelem, tlukot křídel - ptačí,
osamělý sedává na pavlači.
Jsme pošetilci, blázni, hráči.
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)