Gorila
S Gorilou úspešné voľby?
no zbohom
subwoofer v digital dolby
už "Mor ho!"
recituje, ale čoby
- skanduje
kým neandertálska lobby
sranduje
s antropoidným úsmevom
širokým
partajné vlajky nad chlievom
ktovie s kým
vztýči, nech čnie chlpatý tieň
gorilí
nad naše - nie na rok a deň
omyly
belobu Tatier srsť bodá
zatmenie
nepotrebuje.. sloboda
má tieň? nie!
Přečteno 519x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec
Komentáře (0)