Nový miluje spektrum
a je v pořádku, že hranaté
šedá ve vile, světlo hranatým oknem
garajovy načmárané kruhy
Španělsko půltónového intervalu
půl lásky Půl kilometru ryby na písku
Španělsko rozbitých baněk a kopců
Voda, voda na občanských valech sody
a monarchie