Anotace: Sice se dneska vůbec necítím dobře,ale tohle ze mě prostě "vypadlo"
tohle je moc pěkný, četla jsem si teď pár tvých básniček a i když jsem si říkala, že některá témata bych možná zpracovala jinak, líbí se mi, s přihlédnutím k tvému věku ještě víc. je to pěkný a vtéhle je pár vydařených obratů:-)))
08.01.2007 18:41:00 | Mango-Holka