Anotace: *
Křehký obraz v nejjemnějších odstínech něhy...
Bojím se dýchat, abych ho nerozbila... :)
02.03.2012 21:15:03 | La Ragazza con Bandiere Ceche
Tvé básně se mi moc líbí. Ve svém profilu píšeš, že tvý výtvory někdy ostatním "nic neřeknou", ale z této jde cítit láska. Moc se mi líbí.
01.03.2012 22:23:52 | Lina