Černý anděl
Anotace: Ten komu patří tato slova, ví.
Už roztáhl svá křídla černá,
tiše se k zemi snáší.
Závist ani zlobu nezná,
teď útěchu ti přináší.
Náruč svou ti nabízí.
neboj se ho,přišel mezi nás,
anděl s černými křídly,
otři si slzy a začni se smát
Ne každý ho zná a vidí,
jen ty máš tu čest,
nepromarni tu chvíli,
než se zase vrátí zpět.
Přečteno 1139x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, básněnka
Komentáře (0)