Ružová
Kobercom ruží sa honosí
jediná Proxima, ohnivým
ak prosím niekoho o čosi
tak je to ona s náprotivným
náručím erupcií lupeňov
explóziami kvetov oplýva
na diaľku zdá sa zlou, studenou
len čo sa dotknem, nedotklivá
plameňom zamieri do srdca
nech horím tak ako ona tam
kde som ju našiel, zahorúca
rán sa na srdci nedorátam
prosbu som nestačil vysloviť
ak si ju nechám sám pre seba
do ničoty padne v prísloví
- do ´ničoho´ soli netreba
ružovými pukmi pokrytá
vzpína sa nádherná Proxima
vynadívať sa smiem dosýta
- ak vybuchnem, ostaň, prosí ma
Přečteno 630x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)