Rasta
Anotace: Jah vám žehnej x)
Rasta k přírodě má blíž,
Rasta má ganji plnou spíž,
Rasta v Babylonu nežije,
Rasta si spíš klídek užije,
Rasta Jaha na svojí straně má,
Rasta si k regéčku rád zazpívá,
Rasta jointa ubalí vždy s láskou,
Rasta tančí v dýmu s konopnou kráskou,
Rasta se nikam prostě nežene,
Rasta je v pohodě a ne že ne.
Komentáře (0)