Anotace: ...jenomže tahle nahota není pro Tvý oči, A...
Tolikrát z důstojnosti vysvlečená
a roztrhaný šaty na cáry
a pohledům všem vystavená
těžko se cítit jako žena
mezi lazary.
A doufám, že to nevytušíš
tak úsměv nosím ze zvyku
(vždycky jsi říkal, jak mi sluší)
a zahalím si aspoň duši
rouškou Tvejch dotyků...
ouu, tak ta mi dnes sedla
13.03.2012 12:02:55 | Trdlo