Anotace: Jednou takhle za tiché noci mě napadlo pár veršů...
celkem to ujde. myslím si, že takové téma by ale mělo větši potenciál zasáhnout pokud by buď nebyly použity tak jednoduché rýmy, nebo pokud by se použil volný verš. nicméně je na autorovi, jakou tvář básni vtiskne, to je samozřejmé.
30.08.2012 11:06:40 | CCGREE