Špatná rozhodnutí bolí v případě, když se cítí vina za něco co mohlo být jinak, ale kdyby nebylo špatných rozhodnutí, tak by se žil malicherný život na růžovém podpose a to by, myslím, bylo poněkud smutné. I špatná rozhodnutí tvoří osobnost toho jednoho daného člověka.
06.03.2012 23:13:52 | Tom XVI