Životabudič
Kam pořád kráčíš, když jedno už máš,
kam tě to láká, nic se neptáš?
Do dálav neznámých, s cílem vzdáleným,
to jest jen život, cesta a hřích,
touha vše mít.
Bezprioritní říčka hledání,
ulovená rybka, potřeba vzdělání...
Mist DJ za mixážním pultem
je všech přítel, hlavně těch,
co přemýšlí nad útěkem....
do světa snů, barev a vlnění,
vibrací těla,
úžasu,
něžných drobností.
Životabudič!
Komentáře (0)