Tři mušketýři
K vám vzpíná zlatou dlaň
slunce co v srdci mám
k tobě můj milý Danieli
a k tobě milá Verunko
aby jste spolu šťastně žili
k tobě má milá Leni
aby tvé dny krásné byly
mušketýři vznešení
avšak beze zbraně
jak krásný pohled na ně
svou největší sílu
jinde ukrývají
kde to před ostatními tají
tam někde
pod krunýřem těla schovaná
svůj základ má
co je zač
však neprozradí
cosi však u nich stále platí.
Jeden za všechny
a všichni za jednoho.
Přečteno 719x
Tipy 6
Poslední tipující: Edmond Kadad, enigman, Nevratný obal, zaba.zuzla
Komentáře (3)
Komentujících (3)