Monolog dvacátehotřetího roku
Zprzněná slova lásky,
utkvěla mi mezi zuby.
Jejich význam bez nadsázky,
už jen smrdí z huby.
Všechno co se v jedno slilo.
Láska, nenávist, lhostejnost, chtíč.
Zmizelo. A co zbylo?
Nic! I to je dávno pryč.
Minulost je…
Ztracený můj sen.
Zda-li ještě žije,
vytratil se s odlivem.
Truchlit, můj brachu,
pro těch let pár nemám kdy!
Popel popelu, prach prachu
v prach se obrátili sny.
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: slečna.závist, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (1)
Komentujících (1)