ANDĚLI V ČERNÉM
Píšu pro to, co cítím uvnitř,
ať je to jakkoliv hloupé,
ale mám tak zvláštní pocit,
něco jako vidinu, z dávné doby.
Kdykoliv se ti podívám do očí,
nalézám v tobě své zrcadlo,
byli jsme stvořeni jeden pro druhého,
napříč všemi světy a stoletími.
Avšak nic není, jak má být,
ne v tomto uspěchaném životě,
a proto pro mě zůstaneš,
jen jako chtíč, který potřebuji.
„Anděli v černém.“
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Buchtová, CORONATION, ZILA78, ewon, Anne Leyyd
Komentáře (3)
Komentujících (2)