Psavče nebude ti vadit když ji dám na fb a hodím pod ni zdroj odkaz na zdroj?
Je super :D
17.03.2012 22:44:29 | SEGOVESS
Brzy každá slepice
bude snášet kraslice,
10 kaček za vejce
tak radují se slepice.
13.03.2012 19:00:50 | Květka Š.
Nekupujem vejce, počkáme až se zlevní, hodně zlevní.Řízky, rybky pak přírodně podusíme, lichváře na lopatky položíme!!
Doporučení-dělejte to taky tak!VŠICHNI!a budou v pr.... :-)a budem i na nějaký ten čas jísti zdravěji:-).
13.03.2012 16:00:15 | Jeněcovevzduchukrásného
Super Tip, neboť je to Super. Ale...já jsem včera náhodou koupila plato třiceti vajec v obrovské slevě za neuvěřitelných 129,-Kč. To byl kup, co??? :-)))
13.03.2012 13:51:34 | zaba.zuzla