ooohhh,teda.....ty joo....ať si říká kdo chce a co chce..upe mi přebíhal mráz po zádech...
20.07.2007 19:10:00 | TemsteaG
Mno...já nemyslela na pohřeb. Nemohla jsem v tu chvíli napsat víc než bylo ve mně a myslím, že zrajeme celý život-takže není kam spěchat;-) Díky za tvůj názor:-)
08.01.2007 18:23:00 | Tymi14
tu myšlenku s pohřbem v poslední "sloce" znám jinak... ale to nevadí... myslím, že to je dobrá báseň... jen trochu vyzrát... jako víno... já jsem dozrával přes rok... a jsem, řekl bych, takový krabičák :)
07.01.2007 21:46:00 | Gentleman v rubikové kostce